josefinesvirk.blogg.se

Virkad duk

Publicerad 2014-01-29 23:07:14 i Allmänt,

Nu ligger min virkade duk på blockning! Är supernöjd med resultatet, kommer passa super på mitt tråkiga vardagsrumsbord, MEN hur fasiken dekorerar man finast, för mitt bord är rektangulärt och duken tar inte upp hela bordet. så egentligen kan jag bara ha en grej i mitten, annars ser det konstigt ut!
 
Det ni ser i bakgrunden på bilden är en gammal kökssoffa som vi fått från jimmys familj och som jag självklart var tvungen måla vit, jag skulle ha gäster på nyårs så jag sydde ihop tyget på sitsen på några timmar för jag hade inte hittat nått tyg jag ville ha men kunde ju inte vara utan, så det ska bytas ut, tycker egentligen inte det är fult men det passar inte in hemma hos mig. hade tänkt mig nått silveraktigt tyg, sen ska det tillkomma några fler kuddar, bland annat två stycken svarta paljettkuddar. Jag är mitt inne i att ominreda hela min lägenhet, och kan inte riktigt bestämma mig för hur exakt jag vill ha det! Jag vill ha kvar det vita och "rena", men samtidigt ha en mysig lyxig känsla! Men nu är klockan mycket, paradise hotel är slut och det är dags för några timmars skönhetssömn i min nya pyjamas från lindex!
 
 

Om

Min profilbild

Jag heter Josefine och bor i Skellefteå i en lägenhet med min sambo och vårat "barn" lillekatt. Här skriver jag om mig, min vardag och min största hobby - virkning!

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela